OVER IMMOVENDI

ImmoVendi is gevestigd in Silvolde, Gelderland. Het bedrijf is in 2016 opgericht door Peter Bertou en hij heeft het bedrijf sindsdien uitgebreid naar Duitsland, Frankrijk en Spanje. Met meerdere camera’s en werknemers in dienst, zijn we flexibel ingesteld en is er de mogelijkheid om op korte termijn al samen te werken.

Voor virtuele 3D tours maken we gebruik van Matterport technologie, een van de eerste bedrijven in Nederland die gebruik maakt van deze technologie. Normaal worden virtuele tours samengesteld uit 360 graden foto’s waardoor de afmetingen van de ruimtes niet worden meegerekend. Met de technologie van Matterport is dit wel mogelijk doordat de camera om zijn as draait en zo de gehele ruimte kan fotograferen door de zes lenzen en de drie lasers die de ruimte scannen. Hiermee kan met een enkele scan een ruimte worden omgezet in een virtuele ervaring van 99% nauwkeurigheid. Deze visualisaties kunt u onder andere gebruiken voor inventarisaties, nood en- evacuatieplannen en (ver)bouwplannen voor uw bedrijf. In overleg zijn er meerdere mogelijkheden om de visualisaties te gebruiken.

neem contact op

OVER MATTERPORT

De camera van Matterport heeft 6 lenzen. Deze zijn naar boven, het midden en naar beneden gericht. Tegelijk scannen 3 lasers de omgeving. Omdat de camera om zijn as draait neemt hij alles op wat hij ziet en voer direct alle metingen uit.

De beelden en de bijhorende 3D technologie staan op een externe server bij Matterport waar u met uw account kunt inloggen. Hiermee kunt u te allen tijde uw bestanden bekijken of downloaden.

MIJN ACCOUNT