MATTERPORT VIRTUELE 3D TOUR

Een Matterport virtuele 3D tour is een uniek concept waarbij de plattegrond van het huis wordt gecombineerd met de fotorealistische weergave. In één oogopslag wordt de totale lay-out van het gebouw getoond. Niet alleen heeft u de mogelijkheid om virtueel door het gebouw te lopen, ook krijgt u een 3D ‘poppenhuis’ overzicht, waardoor op een overzichtelijke manier de plattegrond wordt gecombineerd met de fotorealistische weergave. Dus in één oogopslag kunt u het gebouw bekijken, net zoals bij een poppenhuis. Door de visualisatie wordt het gebouw meteen werkelijkheid en krijgt u een realistische indruk van de ruimte en verhoudingen.

OFFERTE
VR bril

VIRTUAL REALITY

Het is mogelijk om de virtuele 3D tour ook in virtual reality te bekijken door middel van een virtual reality bril. Bij zowel goedkopere als duurdere brillen is het al mogelijk, u hoeft verder alleen nog een app te installeren. Hiermee kunt u iedereen meenemen naar uw bedrijf, vanaf elke locatie die u maar wenst. Zo wordt de ruimte meer werkelijkheid en krijgt u een reëel beeld van de verhoudingen. Ideaal voor virtuele rondleidingen, om bezoekers te inspireren en zelfs inzetbaar voor BHV-trainingen. 

OFFERTE

DRONE FOTO’S & VIDEO’S

Naast een virtuele tour kunt u ook uw bedrijf in beeld laten brengen vanuit de lucht. Dronebeelden zorgen voor een extra dimensie van uw visualisatie. Daarnaast kunt u uw bedrijf weergeven wat normaal niet mogelijk is, waardoor uw bedrijf extra mooi naar voren kan worden gebracht.

OFFERTE